دسته : کامپیوتر و IT
فرمت فایل : word
حجم فایل : 536 KB
تعداد صفحات : 63
بازدیدها : 892
برچسبها : بازاریابی الکترونیک تجارت الکترونیک
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلسرفصل مطالب:
بخش اول: کلیات تجارت الکترونیک
بخش دوم: انواع مدلهای کسب و کار در تجارت الکترونیک
بخش سوم : بازاریابی الکترونیک
بخش چهارم :بررسی رفتار خرید مصرف کنندگان Online و فاکتورهای اثرگذار بر فرایند خرید
بخش پنجم : بازاریابی پست الکترونیک ، اولین روش بازاریابی الکترونیک
بخش ششم : بازاریابی ویروسی ، دومین روش بازاریابی الکترونیک
بخش هفتم: تبلیغات آنلاین ، سومین روش بازاریابی الکترونیک
بخش هشتم : بازاریابی مشارکتی ، چهارمین روش بازاریابی الکترونیک
بخش نهم: تبلیغات موتورهای جستجو، پنجمین روش بازاریابی الکترونیک
**************************************
بخشهایی مختلف از پروژه دانلودی:
ساده ترین تعریف تجارت الکترونیک ، تجارتی است که بوسیله ابزارهای الکترونیکی انجام می شود که این خود قطعا شامل تلفن و فکس برای انجام فعالیتهای تجاری خواهد بود.بدین معنی که هرزمانی که شما کاتالوگی را مثلا از طریق پست دریافت می کنید یا فکس ارسال می کنید و یا گوشی تلفن را برمی دارید در حال انجام معاملات و تراکنشات تجارت الکترونیک هستید.
تجارت الکترونیک می تواند بعنوان مجموعه ای از کامپیوترهای متصل به اینترنت تعریف شود که فعالیتهای تجاری را ساپرت نموده و باعث افزایش سرعت تحویل و کاهش هزینه های عملیاتی می شود ضمن اینکه سبب بهبود فرایند تصمیم گیری و کاهش هزینه های عملیاتی، توسعه کانال های توزیع و بازارها، کاهش و حذف تلاش های بیهوده و مضاعف از پروسه فعالیت ها خواهد شد.
سازمان توسعه و همکاری های اقتصادی (OECD) تجارت الکترونیک را چنین تعریف کرده است:" انجام تجارت کالاها و خدمات از طریق وب است چه آن دسته از کالاها و خدماتی که قابلیت ارائه و تحویل از طریق وب را دارند و چه آنهایی که این قابلیت را ندارند . در حقیقت تجارت از طریق ابزارهای فناوری جدیدی است که تمام جنبه های تجارت را اعم از ایجاد بازار تجاری، سفارش دهی، مدیریت زنجیره عرضه، معاملات پول را در بر میگیرد. البته برای گسترش EC لازم است که پیش نیازهای این تکنولوژی از جمله زیر ساختهای مخابراتی EDI ، کاتالوگهای شبکه ای برای مسایل قانونی، ایمنی پیام رسانی مهیا شود تا بتوان عملکرد یک شرکت را بهبود بخشید.
تجارت الکترونیک فرایند خرید و فروش، نقل و انتقال و مبادله محصول ، خدمات و اطلاعات را از طریق شبکه های کامپیوتری و همچنین اینترنت شامل می شود.برخی افراد E-business را با E-commerce با یک معنی بکار می برند در حالیکه E-business معنای گسترده تری دارد و نه فقط خرید و فروش کالا و خدمات بلکه ارائه خدمت به مشتری و همکاری با شرکای تجاری و نقل و انتقالات الکترونیکی درون یک سازمان و E-Learning را نیز شامل می شود. تجارت الکترونیک می تواند بسته به میزان Digitization یا دیجیتالی بودن ، ازفیزیکی تا دیجیتالی طبقه بندی شود. میزان دیجیتالی بودن به سه عامل ذیل مرتبط می شود:
1. محصول یا خدمتی که فروخته می شود.(Product)
2. فرایندها (Process)
3. واسطه ها (Intermediary)
Choi et al در سال 1997 چهارچوبی برای تشریح ترکیبات مختلف و ممکن این سه بعد فوق ایجاد کرده است.یک محصول می تواند فیزیکی یا دیجیتالی باشد. یک فرایند می تواند فیزیکی یا دیجیتالی باشد ، یک آژانس یا واسطه می تواند فیزیکی یا دیجتالی باشد.در تجارت سنتی هر سه بعد فیزیکی اما در EC همه دیجیتالی هستند ، بقیه موارد شامل ترکیبی ازابعاد فیزیکی و دیجیتالی خواهد بود.
اگر حداقل یک بعد دیجیتال باشد آن شرایط را تحت Partial ecommerce می خوانیم مثلا خرید یک پیراهن از فروشگاه الکترونیک Wal-Mart یا یک کتاب ازآمازون، چراکه بازرگان یا فروشنده بطور فیزیکی کالا را با FedEx ارسال می کند. در حالیکه خرید یک کتاب الکترونیکی ازآمازون یا نرم افزار از Buy.com تجارت الکترونیک خالص یا Pureecommerce است چون محصول ، پرداخت آن و آژانس هایی که آن را توزیع و تحویل می دهند بطور آنلاین عمل می کنند.
تئوریهای موجود در زمینه بازاریابی الکترونیک حالت یکپارچه ای ندارد و این بدلیل تنوع بسیاری است که در نقطه نظرات متخصصین وجود دارد. یکی از مباحثی که ایجاد ولی در حال حاضر بدلیل ضد و نقیص های موجود متوقف شده است، این حقیقت است که بازاریابی الکترونیک اولین بار توسط شرکتهای توزیع کننده کالا که از کانالهای آنلاین استفاده می کردند، بصورت تکنیک های گوناگونInter-based ایجاد شد.
در واقع در سال 1995 برخی از کمپانی ها و شرکتها ، راهکاری را تحت عنوان E-tailers درارتباط با خرده فروشان سنتی ایجاد کردند.این خرده فروشان الکترونیکی فعالیت خود را توسعه داده و تکنیک های جدید بازاریابی را بر پایه اینترنت ارائه کردند همان تکنولوژِیهایی که در حال حاضر توسط سازمانهای بزرگ B2B و B2C به گستردگی استفاده می شود.بعبارت دیگر آنها درگیر همان بحثی شده اند که امروزه e-marketing می خوانیم.
بازاریابی اینترنتی ، استفاده از اینترنت و تکنولوژی های دیجیتالی مربوط به آن است که برای رسیدن به اهداف بازاریابی و حمایت از مفاهیم مدرن بازاریابی بکار گرفته می شود. این تکنولوژی ها شامل رسانه اینترنت و سایر رسانه های دیجیتال مثل رسانه موبایل بی سیم و کابل و ماهواره است . در عمل بازاریابی اینترنتی شامل استفاده از وب سایت یک شرکت با تکنیک ها و روش های ترفیع آنلاین است مثل موتورهای جستجو و تبلیغات بنر ، پست الکترونیک مستقیم و دریافت لینک ها و خدمات از سایر وب سایتها برای جذب مشتریان جدید و ارائه خدمات به مشتریان فعلی است که روابط با مشتریان را توسعه می دهد گرچه برای اینکه بازاریاب اینترنتی موفق باشید نیاز به برقراری یک رابطه منسجم با رسانه های سنتی مثل رسانه های چاپی و تلویزیون است.
...
خرید و دانلود آنی فایل