تحقیق حقوق پولشویی در ایران و انگلستان

تحقیق حقوق پولشویی در ایران و انگلستان تحقیق حقوق پولشویی در ایران و انگلستان

دسته : حقوق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 105 KB

تعداد صفحات : 35

بازدیدها : 547

برچسبها : تحقیق پولشویی حقوق ایران انگلستان

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی حقوقی بررسی پولشویی در ایران و انگلستان

تحقیق حقوقی و کیفری بررسی پولشویی در ایران و انگلستان

چکیده

شاید پولشویی به عنوان یک جرم بدون قربانی به نظر برسد و هیچ یک از حالت های ناخوشایند مانند احساس بی اطمینانی یا ترس ناشی از جرایمی چون قتل، سرقت و سایر جرایم سازمان یافته، درباره آن صدق نکند. اصطلاح پولشویی نزد ایرانیان غریب و بعید است؛ یعنی بعضی از شهروندان نسبت به این لفظ بی اطلاع هستند و حتی ممکن است تعبیری مثبت تلقی شود؛ اما در فرهنگ حقوقی، پولشویی پدیده ای است ناهمگون با اجتماع و اقتصاد و از نظر اقتصادی مضر است. پولشویی یکی از شریان های تجارت مجرمانه جهانی تلقی می شود؛ زیرا ناشی از فعالیت های اقتصادی ناسالم بوده و نقش اساسی آن، ترغیب یا تسهیل فعالیت بزهکاران یا تقویت جرایم سازمان یافته است. این پدیده تهدیدی جدی علیه اقتصاد ایران و جهان محسوب شده و سبب می گردد فعالیت اقتصاد خصوصی، دولتی و تعاونی از مسیر اصلی خود خارج شود و به یک شریان ناصحیح بدل گردد. پولشویی را عموماً عارضه ای ثانوی و متقارن با جرم مستند مانند قاچاق مواد مخدر، سرقت، کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع از طریق اختلاس و سایر جرایم سازمان یافته می دانند. با آشکار شدن تهدیدهای جهانی ناشی از پولشویی، دلایل مبارزه با آن نیز افزایش یافته است. ناشناخته ماندن آثار زیانبار پولشویی برای اقتصاد ایران موجب شده است که تاکنون عزمی جدی یا حساسیتی ویژه برای رویارویی با این پدیده در کشور به وجود نیاید. با وجود این، اقداماتی نیز برای حل این معضل صورت گرفته و از جمله، در سال های اخیر قانون مبارزه با پولشویی از سوی مجلس شورای اسلامی تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است؛ اما بیم آن وجود دارد که این قانون نیز مانند بعضی از قوانین همچون قانون نحوه اجرای اصل 49 قانون اساسی و قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور مصوب 19 آذر ماه 1369، متروک بماند یا کاربردی فعال نداشته باشد.

کلمات کلیدی: پولشویی- حقوق ایران و انگلیستان- کیفری

اهداف و آثار جرم پول شویی

گفتار اول : اهداف جرم پول شویی

مرتکب جرم پول شویی از پول شویی اهداف مختلفی دارد که مهم ترین آنها را می توان در 3 مورد خلاصه کرد.

1 . جلوگیری از کشف منابع نامشروع و جرم مبنا:

تطهیر پول به مثابه یک شست و شو خانه عمل می کند که همانند ماشین لباسشویی که چرک و کثافات را از لباسها جدا می کند ، با جدا کردن کثافات ناشی از جرم ، از پول یا هر مال دیگر ناشی از جرم آن را پاک سازی می کند. پس مشروع جلوه دادن پول یا عواید حاصله از جرم شیوه ای است که به وسیله آن می توان درآمد های حاصله با آرامش خاطر و آسودگی بهره گرفت بدون این که از کشف شدن منشأ اصلی آن ترسی به دل راه داد.

2 . فرار از مالیات:

وقتی که درآمد بیشتر و به تبع آن ثروت انبوه تر باشد طبیعتا چنین امری مأمورین مالیات یا پلیس را هرچه بیشتر به خود جلب می نماید که نتیجه آن تعلق گرفتن مالیات بیشتر به آن خواهد بود. بنا بر این ، مرتکبین این جرم از طریق معاملات به ظاهر قانونی چون معاملات سهام ، اوراق بهادار و . . . می پردازند تا از این طریق بتوانند از سویی توجه مأمورین مالیات و پلیس را از پولهای شسته سلب کنند و به علاوه از راههای قانونی با ، روپوشی از مشروعیت و سالم جلوه دادن آنها برای بهره کیری بیشتر استفاده کنند.

...

فهرست مطالب تحقیق

چکیده

مقدمه

ضرورت و اهمیت تحقیق

فرضیه ها

روش تحقیق

فصل اول : کلیات

گفتار اول : تاریخچه پول شویی

گفتار سوم : جرم منشأ و تعریف آن

فصل دوم : اهداف و آثار جرم پول شویی

گفتار اول : اهداف جرم پول شویی

گفتار دوم : آثار پول شویی

آثار اقتصادی

آثار اجتماعی جرم پول شویی

فصل سوم : پول شویی درقوانین ایران وانگلستان

گفتار اول : پول شویی در قوانین ایران

قانون مبارزه با پول شویی مصوب 1386

قصور در افشاء علم یا شک از وجود عملیات پول شویی

نتیجه گیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید