دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 24 KB
تعداد صفحات : 31
بازدیدها : 299
برچسبها : استخدام تبعیض تبعیض در استخدام تعصب نژادی نژادپرستی
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلمعرفی مقاله تحقیقاتی بررسی تبعیض در استخدام: نقش نگرش تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی
این مقاله سعی دارد تا مطالعات گسترده ای را در زمینه تبعیض در استخدام که توسط ای پی بریف و همکارانش انجام شده را منعکس کند. نویسندگان تلاش کردند تا دستاوردهای قبلی را که به بررسی نژاد پرستی مدرن پرداخته است را مرور کنند. نژاد پرستی مدرن در وضعیت مشترک تعصب نژادی تاثیر متقابل داشته است و به پیش بینی و بررسی تفاوت در میزان پرداخت مزد پرداخته است و همچنین به بررسی نتایج از طریق ارزیابی نگرش های نژادپرستی ضمنی و انگیزه لازم جهت کنترل تبعیض پرداخته است. نویسندگان قادر نبودند تا تاثیرات متقابل تقدیمی را از نو تکرار کنند و بیان کردند که نگرش های نژاد پرستی ضمنی با تلویحی به همراه شرایط و اوضاع در تعصب نژادی برای پیش بینی این تفاوت تاثیر گذار است. علاوه بر این نتایج نشان می دهند که انگیزش برای کنترل تبعیض و تعصب رابطه بین نگرش علی صریح و ضمنی را کاهش می دهد. به طور کلی دستاوردها نشان می دهند که تفاوت بین نگرش نژادی ضریح و ضمنی در پیش بینی رفتار تبعیض آمیز وجود دارد.
لغات کلیدی: تبعیض، نگرش های ضمنی، نژاد پرستی و تعصب و تست ارتباط تلویحی
مطالعات زیادی به ارتباط بین ملاحظات و مسائل نژادی و تبعیض در استخدام پرداخته اند. در سال های اخیر، ما به تعریف رفتار متفاوت تبعیض استخدامی پرداختیم، رفتارهای متفاوت زمانی رخ می دهد که معیارهای مختلف در گروه های مختلف به کار گرفته شود.
تجزیه و تحلیل های مختلف انجام شد تا عواملی که در میزان و مسیر معیارهای مختلف تاثیر می گذارند مشخص شوند. به عنوان مثال این تفاسیر توسط نورد و کرایجر و رات و هوفکات و بوبکو نشان داد که سیاهان امتیازات کمتری هم در مسائل عینی و ذهنی دریافت می کنند به علاوه، کرایجر و فورد به این نتیجه رسیدند که سیاهان و سفیدها آمار بیشتری را به خود اختصاص دادند. این نتایج شواهد را فراهم می کند مبنی بر اینکه افراد از معیارهای مختلف برای ارزیابی متقاضیان و داوطلبان استفاده می کنند. ...
تبعیض و رفتار تبعیض آمیز به شیوه های مختلف آشکار می شوند. یکی از آشکارترین و برجسته ترین شکل نژادپرستی قدیمی که با نگرش های وقیحانه خود کم بینی سازمان و تحجر مشخص می شود. در مقایسه با این تبعیض نامحسوس، نژاد پرستی مدرن به عنوان شکل جدیدتر شکل گرفت. تبعیض نژادی مدرن غیر صریح و منطقی تر بوده و نگرش های منفی نسبت به سیاهان با دلایل غیر نژادی پنهان شده و از خود انگاری غیر تبعیضی حمایت می کند. اصول و عقاید اصلی و اعتقادات نژادپرستی مدرن شامل این مضمون است که تبعیض متعلق به گذشته است. سیاهان از تاکتیک های غیر منصفانه به جهت عقب زدن خود از جایگاهشان استفاده می کنند.
جایگاهی که خواهان آن نیستند و در واقع خود را شایسته و سزاوار آن نمی دانند. حامیان تبعیض مدرن به عقاید خود به عنوان حقاق تجربی نظر می افکند. نژادپرستان که حاوی فلسفه تبعیض نژادی نیستند زیرا آنها نژادپرستی را به صورت مفهومی بیان کرده اند و از نژادپرستی قدیمی تا عقاید نژادپرستی وقیحانه حمایت می کنند. همانگونه که بریف به آن پرداخت، نژادپرستان مدرن و متجدد زمانی که هنجار اجتماعی وجود داشته باشد بر اساس اعتقادات و عقاید خود عمل می کنند و رفتارهای تبعیض آمیز خود را توجیه می کنند. ...
خرید و دانلود آنی فایل