دسته : تحقیق
فرمت فایل : word
حجم فایل : 23 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 154
برچسبها : عملیات بانکی بانکداری بدون ربا قرض الحسنه
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق بررسی عملکرد عملیات بانکداری بدون ربا (هزینه یابی عقد قرض الحسنه و کارسنجی آن در بانک کشاورزی استان مرکزی)
بخشهایی از متن تحقیق
در قانون عملیات بانکی بدون ربا که از ابتدای سال 1363 در کشور به مورد اجرا گذاشته شد، جایگاه بانک به عنوان مؤسسه ای پولی یا مالی تعریف نشده است، اما با مطالعه اهداف و وظایفی که برای آن شمرده شده، پی می بریم که قانونگذار، بانک را مؤسسه ای جامع می پندارد که همه فعالیت های مربوط به مؤسسات پولی و مالی را انجام می دهد. در حال حاضر انواع سپرده ها در نظام بانکداری ایران به سه دسته تقسیم می شوند؛ سپرده قرض الحسنه جاری، سپرده قرض الحسنه پس انداز و سپرده سرمایه گذاری مدت دار.
در رابطه با سپرده سرمایه گذاری مدت دار، مطابق قانون عملیات بانکداری بدون ربا ماهیت عقد در این گونه حساب ها وکالت است؛ لذا این منابع به ملکیت بانک در نمی آید و از این رو بانک ها ملزمند به عنوان وکیل سپرده گذاران عمل نموده و سپرده های این حساب را در قالب عقود اسلامی به گونه ای به کار گیرند که بیشترین منافع را برای موکلین خود حاصل نمایند. سود حاصله از محل این منابع با رعایت سهم بانک پس از کسر هزینه ها و حق الوکاله بین صاحبان این گونه سپرده تقسیم می شود....
نتیجه گیری و پیشنهادات
از آنجا که هزینه یابی عقود به روش جذبی انجام شده است، لذا هزینه ها برحسب اینکه در رابطه با عقود یا غیرعقود هستند تقسیم شده اند نه براساس ماهیت رفتار آنها.
شعب بانک از نظر ساختار سازمانی شامل دوایر مختلف می باشد که تعداد و نوع دوایر در هر شعبه بر اساس درجه شعبه و حجم عملکرد آن متفاوت است و تعداد 10 نوع دایره در شعب بانک کشاورزی استان مرکزی در سال 1379 وجود داشته که هر شعبه از ترکیب 1 تا چند دایره تشکیل یافته است. ...
ارزیابی عملکرد بانکداری بدون ربا در بانک کشاورزی استان مرکزی زمانی قابل سنجش واقعی خواهد بود که نتایج مشابه (زمان و هزینه عقود) برای سایر بانک ها نیز موجود باشد، در غیراینصورت مقایسه نتایج عملکرد بانک پس از اجرای قانون عملیات بانکی بدون ربا با دوره قبل از آن و یا مقایسه عملکرد این استان با سایر استان ها می تواند شاخص مناسب را ارائه نماید.
از کاستی های این پژوهش می توان به محدود بودن حوزه جغرافیائی، عدم مطالعه کلیه عقود و هزینه های تمامی آنها در یک تحقیق جامع و همچنین پژوهش و مطالعه مراحل اجرایی وام های نظام سابق و مقایسه آن و مراحل اجرایی عقود که خود می تواند یک تحقیق مستقل را نیز شامل شود، اشاره نمود.
فهرست مطالب تحقیق
مقدمه
وام قرض الحسنه طبق سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا
ادبیات موضوع
روش تحقیق
مراحل اصلی اعطای تسهیلات
نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و ماخذ
آئین نامه ها، دستورالعمل ها و گزارشات
خرید و دانلود آنی فایل